Arntz | van Helden breidt divisie Transport & Logistiek uit

NIVRE Register-expert Elbert Francke is met ingang van 1 september jongstleden in dienst getreden bij multidisciplinair expertisebureau Arntz | van Helden. Hij treedt toe tot de divisie Transport & Logistiek.

Elbert (51) heeft een nautische achtergrond en heeft 8 Jaar gevaren. In 2013 maakte Elbert de overstap naar het expertisevak door als Marine Cargo Surveyor aan de slag te gaan bij J. Hamer & H. van Hussen B.V.  Acht jaar geleden trad hij als Senior Marine Surveyor in dienst bij Van Ameyde Marine.
Daar voerde hij onafhankelijke consultancy opdrachten uit voor de scheepvaartindustrie. Daarnaast deed hij technisch onderzoek naar de aard en omvang van ladingschade, alsmede P&I onderzoek, risico inventarisatie en gaf hij advies op het gebied van schadepreventie. Na acht jaar was hij echter toe aan een volgende stap in zijn carrière.

Elbert: “De andere invalshoek vanuit transport en logistiek in de breedste zin des woords sprak mij erg aan, evenals de vrijheid en zelfstandigheid die ik ook al gewend was bij Van Ameyde Marine. Bart Hoogstad, divisiedirecteur Transport & Logistiek, wil de afdeling verder ontwikkelen en zoekt verdere verbreding qua kennis en kunde. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.
Met mijn nautische kennis en brede ervaring verwacht ik een goede aanvulling op het team te zijn. Ik kan eventueel bijspringen bij de afdeling Marine en zelfs bij Halyard Risk, want ook met scheepsinspecties heeft hij ervaring.
Ik heb er enorm veel zin in om samen met het allround team dat een mooie leeftijdsopbouw heeft en waarvan ik de meesten al heel lang ken, een volgende stap te maken. Persoonlijk en als divisie.”

Over Arntz | van Helden
Internationaal expertisebureau Arntz | van Helden richt zich op vijf pijlers, te weten Marine (waaronder casco, hull & machinery en pleziervaart), Land- en werkmaterieel, Techniek, Transport & logistiek en JH-143 inspecties (werf risico-inspecties) via dochteronderneming Halyard Risk.  
Vanuit vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Nieuwleusen, Valencia (Spanje) en Cannes, Frankrijk, alsmede vanuit het steunpunt in  Antwerpen (België) zijn er inmiddels circa 40 personen werkzaam bij Arntz | van Helden. Het bedrijf werkt wereldwijd, hoofdzakelijk op schades waar internationaal opererende rederijen, scheepvaart- en aannemingsbedrijven bij betrokken zijn.

 
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 20-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: